Tilbud

Idea Light - BL3000

7,996.00 DKK

1) 210 styk 5w LED
2) Spænding: 100-240V AC
3) Frekvens: 50 / 60Hz
4) Maksimal effekt: 360W
5) Vinkel på linser: 30 ° 60 ° 90 °
6) Lysintensitet:> 80mW / cm²
7) Mål: 600 * 620 * 1320mm
8) Bølgelængder: Rød: 633Nm/Gul: 590Nm/Blå: 415Nm/Orange: 613Nm/ Violet: 698Nm/ Lys rød: 380Nm / Orange rød: 690Nm
9) Digital timer
10) Vægt 25,75 kg
11) Prisen er inklusive levering i Danmark

Kilde: Phd. Dr. Michael R. Hamblin, PBM/ Lysbehandling med den rigtige bølgelængde af blandt andet rødt lys- er ved at ved blive en mere anerkendt behandlingsmetode, der kan bruges til at afbøde bivirkningerne ved kræftbehandling (strålebehandling og / eller kemoterapi). En af de mest svækkende af disse bivirkninger er oral mucositis, der ikke kun kan være ekstremt smertefuld, men også kan forhindre patienter i at indtage normal næring. En undersøgelse fra Alyne Simões viste, at PBM (ved hjælp af enten high power laser eller LED’er) kunne afbøde kemoterapi-induceret oral mucositis i hamstere

Laserterapi med lavt niveau (lys) (tidligere forkortet LLLT) har for længst rundet sit 50 års jubilæum. LLLT blev opdaget i 1967 af Endre Mester ved Semmelweis Medical University i Ungarn. Mester forsøgte at gentage et eksperiment, der først blev udført af Paul McGuff i Boston USA, der med succes havde brugt den nyopdagede rubinlaser til at helbrede ondartede tumorer hos rotter.

To artikler behandler et af de hurtigst voksende medicinske problemer i den moderne verden: diabetesproblemet, der hurtigt antager andelen af ​​en epidemi. En anden undersøgelse fra Alyne Simoes anvendte PBM på spytkirtlerne hos diabetiske rotter og viste, at blodsukkerniveauet blev reduceret, og insulinresistensen blev nedsat [s. 1246]. Et tredje papir fra Ribeiro-laboratoriet anvendte PBM rettet mod abdominalområdet hos overvægtige hyperglykæmiske mus og fandt reduceret inflammatorisk infiltrering i fedtvævet [s. 1255]. Kronisk betændelse er en af ​​de patologiske abnormiteter, der er ansvarlige for mange af de skadelige helbredseffekter af sygelig fedme.

Michael R. Hamblin, Ph.D., er hovedforsker ved Wellman Center for Photomedicine ved Massachusetts General Hospital, lektor i dermatologi ved Harvard Medical School og medlem af det tilknyttede fakultet ved Harvard-MIT Division of Health Science and Technology. Hans forskningsinteresser ligger inden for fotodynamisk terapi (PDT) til infektioner, kræft og stimulering af immunsystemet og i lavt niveau lysterapi eller fotobiomodulation til sårheling, traumatiske hjerneskader, neurodegenerative sygdomme og psykiatriske lidelser. Han leder et laboratorium med omkring et dusin postdoktorer, gæsteforskere og kandidatstuderende. Hans forskningsprogram understøttes af NIH, CDMRP, USAFOSR og CIMIT, blandt andre finansieringsbureauer. Han har offentliggjort mere end 340 fagfællebedømte artikler og mere end 150 konferenceprocedurer, bogkapitler og internationale abstracts og har 8 patenter. Han er associeret redaktør og redaktionsmedlem i adskillige tidsskrifter og tjener på NIH-undersøgelsessektioner. I de sidste mange år har Dr. Hamblin været formand for den årlige konference på SPIE Photonics West med titlen “Mechanisms for photobiomodulation therapy” og har redigeret procedurer, bind og større lærebøger om PDT og fotomedicin. I 2011 blev Dr. Hamblin hædret ved valg som stipendiat til SPIE. Hamblin har været formand for den årlige konference på SPIE Photonics West med titlen “Mechanisms for photobiomodulation therapy” og har redigeret procedurer, bind og større lærebøger om PDT og fotomedicin. I 2011 blev Dr. Hamblin hædret ved valg som stipendiat til SPIE. Hamblin har været formand for den årlige konference på SPIE Photonics West med titlen “Mechanisms for photobiomodulation therapy” og har redigeret procedurer, bind og større lærebøger om PDT og fotomedicin. I 2011 blev Dr. Hamblin hædret ved valg som stipendiat til SPIE.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Idea Light – BL3000”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.