Tilbud

Dalen DL-S28T ø43 LED Dagslyslampe

1,395.00 kr.

Specifikationer for Dalen DL-S28T
Lysstyrke: 2.600 Lumens, 10.000 lux ca. 15 cm fra lampen, 2.500 lux i en afstand af 35 cm. Kan justeres i 4 trin.
Behandlingstid: 60 – 120 minutter dagligt. Denne lampe benyttes oftest fra morgen til aften som dagslyslampe med mulighed for ændring af farvetemperaturen, så den følger døgnets rytme.
Strømforbrug: 28 Watt
Tilslutning: Til væg eller loftudtag. Fjernbetjening medfølger.
Lyskilde: 80 LED fra Samsung
Levetid: 40.000 timer – omkring 10 år
Farvetemperatur: fra 2.800 Kelvin til 6.000 Kelvin. Kan justeres i 4 trin.
Farvegengivelse: CRI (RA-værdi) 97 = meget fin farvegengivelse
Mål: diameter 43 cm x h 9,1 cm
Vægt: 2 kg
Materiale: Plast
Farve: Hvid
CE-Mærkning: CE

LED dagslyslamper fra Dalen er en spændende nyhed indenfor lysterapi og dagslyslamper. DL-S28T er 43 cm i diameter og giver 2.600 Lumens. Der er tale om en High Tech LED lampe med avanceret mulighed for justering af lysstyrke og farvetemperatur. Begge kan justeres i 4 trin.

Endvidere kan lampen indstilles til at lyse med specielt svagt natlys, som ikke generer hjernens udskillelse af søvnhormonet melatonin. En solnedgangsfunktion giver lampen også mulighed for. Det hele styres med en let betjent fjernbetjening.

Lampen er plafond lampe, dvs. den monteres direkte på loft eller væg. Den overholder standarden.

EN 62471 – Fotobiologisk sikkerhed af lamper og lampesystemer – certifikatet for sikker anvendelse af lamperne i alle miljøer. Da farvetemperaturen kan justeres giver Dalen lamperne mulighed for simulering af den naturlige rytme i døgnets farvetemperatur. Om morgenen er lyset mere blåligt, om dagen hvidt og om aftenen mere rødligt. Præcis denne feature kan hjælpe med, at brugerne bedre kan fastholde en god døgnrytme, hvilket er uhyre vigtigt for et godt velbefindende, et godt helbred og en god søvn. Herudover giver Dalen lamperne mulighed for blændfrit lys, natlys og solnedgangssimulering. Det hele styres med fjernbetjening.

Vægt2 kg
Størrelse43 × 9.1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dalen DL-S28T ø43 LED Dagslyslampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.