Glo to Sleep deluxe SE Sovebriller

379.00 DKK

Vægt: 100 g.
Mål: 15 cm x 6 cm.
En blød justerbar velcro-stroppe passer til alle hovedstørrelser.

Glo to Sleep deluxe SE sovebriller – forbedret udgave af Glo to Sleep deluxe. Denne version er med rødt eller blåt lys, som kan sættes til søvndyssende pulserende lys.

Glo to Sleep Deluxe sovebriller er, en gennem afprøvet medicinfri løsning, som hjælper dig på to måder:
Den lukker alt generende lys ude og de lysende punkter indeni brillen giver dig noget at fokusere på – både fysisk og mentalt – som hjælper dig med at falde i søvn.

Hvis du ligger i din seng med hovedet fuld af tanker, er hjernen fyldt med hurtige beta svingninger og du har brug for at hjernens svingninger falder til det mere langsomme alfa niveau. Det er præcis det, der skal til for at kunne falde i søvn, så stop din tankestrøm, bliv afslappet i kroppen og fald i søvn med Glo to Sleep.

Glo to Sleep er kommet i en ny forbedret udgave deluxe, hvor de selvlysende punkter er udskiftet med små lysdioder. De får strøm fra et lille fladt batteri, som medfølger.

Med deluxe SE modellen kan du styre lysets farve (rødt eller blåt) og om det skal pulsere samt hvor meget lysdioderne skal lyse og i hvor lang tid. Kan indstilles til 10, 20 eller 30 minutter, hvor lyset langsomt fades ud.

Forbedringen betyder, at man præcist ved hvor meget og hvor længe de små lysdioder lyser, hvorefter der skabes fuldstændig mørke.

Størrelse15 × 6 × 5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glo to Sleep deluxe SE Sovebriller”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.