Himalaya saltlampe 2-3 kg med træfod

229.00 kr.

Specifikationer:
Vægt: 2-3 kg
Højde 15-20 cm.
Materiale: Krystal sten på træfod
Hvid ledning med godkendt fatning og 15W

 

Categories ,

En saltlampe fra Himalaya er smuk og unik, og ikke to saltlamper er ens i form og farve. Udover at de smukke lamper giver et flot og behageligt rødligt lys, er Himalaya saltlamper også kendt for deres rensende effekt på indeklima. Denne effekt opstår ved, at saltlampen tiltrækker fugtighed og forureningspartikler i rummet, hvor den står.Himalaya saltkrystal lampe 2-3 kg med træfod. Højde 15-20 cm.
Læs mere om hvordan Himalaya saltlamper virker her.

Hvid ledning med godkendt fatning og 15W pære medfølger. Pæren er en ovnpære og en ny købes nemt i det lokale supermarked.

Ikke to lamper er ens. Lamperne er unikke og forskellige i form og farve. Langt de fleste saltlamper har den karakteristiske orange farve, som på billedet.

Lyset fra saltlamperne er meget beroligende og specielt egnet som aftenlys, da det næsten ingen blåt lys indeholder*, hvorved hjernen kan falde til ro og danne søvnhormonet melatonin. På den måde er saltlamper med til at opretholde en god og stabil døgnrytme.

En anden super egenskab er, at saltlamper renser luften, når de er tændt. Den medfølgende ovnpære varmer saltlampen op og derved tiltrækkes fugten i luften. Da det er fugtmolekylerne, der bærer urenheder i form af mikropartikler mv., bevirker denne tiltrækning at urenhederne sætter sig på lampens overflade. Fugtmolekylerne sendes tilbage til luften i form af vanddamp.

Vægt3 kg
Størrelse20 × 15 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Himalaya saltlampe 2-3 kg med træfod”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.