Himalaya saltlampe 2-3 kg uden træfod

219.00 DKK

Specifikationer:
Højde 15-20 cm
Vægt: 2-3 kg.
Himalaya saltlampe uden fod

Kategorier ,

Himalaya saltkrystal lampe 2-3 kg. Højde 15-20 cm. Er forsynet med plastic-dutter, som løfter lampen lidt op, så den “svæver”.

Hvid ledning med godkendt fatning og 15W pære medfølger. Pæren er en ovnpære og en ny købes nemt i det lokale supermarked.

Ikke to lamper er ens. Lamperne er unikke og forskellige i form og farve. Langt de fleste saltlamper har den karakteristiske orange farve, som på billedet.

Lyset fra saltlamperne er meget beroligende og specielt egnet som aftenlys, da det næsten ingen blåt lys indeholder*, hvorved hjernen kan falde til ro og danne søvnhormonet melatonin. På den måde er saltlamper med til at opretholde en god og stabil døgnrytme.

*) Dokumenteret ved test på Aalborg Universitet Copenhagen. Saltlamper benyttes som natlys på bl.a. plejehjem og andre døgninstitutioner.

En anden super egenskab er, at saltlamper renser luften, når de er tændt. Den medfølgende ovnpære varmer saltlampen op og derved tiltrækkes fugten i luften. Da det er fugtmolekylerne, der bærer urenheder i form af mikropartikler mv., bevirker denne tiltrækning at urenhederne sætter sig på lampens overflade. Fugtmolekylerne sendes tilbage til luften i form af vanddamp.

Vægt3 kg
Størrelse6 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Himalaya saltlampe 2-3 kg uden træfod”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.