Himalaya saltlampe pyramide 3 kg

379.00 DKK

 

Mål: cirka D13 x B13 x H17 cm.
Vægt: ca. 3 kg.
Lampen kommer med en hvid ledning med godkendt fatning samt en 15W pære.

Kategorier ,

Køb en smuk Himalaya saltlampe pyramide, der er perfekt som aftenlys. Saltlampen måler cirka 13 x 13 cm, er cirka 17 cm i højden og vejer omkring 3 kg. Læs mere om hvordan Himalaya saltlamper virker her.

Lampen kommer med en hvid ledning med godkendt fatning samt en 15W pære. Pæren er en ovnpære, og en ny købes nemt i det lokale supermarked.
Himalaya saltlamper er lavet af naturlige saltaflejringer, hvilket betyder, at ikke to lamper er ens. Hver enkelt saltlampe er nøje udvalgt og lavet i et enkelt stykke. Da lamperne er lavet af et naturligt produkt, er de helt unikke og kan variere i farven.

Denne pyramide-formet Himalaya saltlampe er virkelig dekorativ i et minimalistisk, enkelt design, der gør at den passer ind i ethvert rum, hvad end det er hjemme i det private eller i et behandlerlokale. På grund af den afdæmpede belysning, får du en behagelig stemning i lokalet, uanset hvor du vælger at placere saltlampen. Lyset fra lamperne er meget beroligende og specielt egnet som aftenlys, da det nærmest ingen blåt lys indeholder*. Det bevirker, at hjernen nemmere kan falde til ro og danne søvnhormonet melatonin, og du på den måde kan opretholde en god og stabil døgnrytme.

*) Dokumenteret ved test på Aalborg Universitet Copenhagen. Saltlamper benyttes som natlys på bl.a. plejehjem og andre døgninstitutioner.

Vægt3 kg
Størrelse13 × 13 × 17 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Himalaya saltlampe pyramide 3 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.