Himalaya saltlampe rund

449.00 DKK

Vægt ca. 3 kg
Diameter ca. 15 cm
Hvid ledning med godkendt fatning og 15W pære medfølger.

Kategorier ,

Himalaya saltkrystal lampe rund Planet. Vægt ca. 3 kg, diameter ca. 15 cm.
Hvid ledning med godkendt fatning og 15W pære medfølger. Pæren er en ovnpære og en ny købes nemt i det lokale supermarked.
Ikke to lamper er helt ens. Lamperne er unikke og forskellige i farve.

Køb denne smukke Himalaya saltlampe, der er formet som en planet. Den har en diameter på 15 cm og vejer ca. 3 kg. Der medfølger hvid ledning med godkendt fatning og 15W pære. Pæren er den samme som anvendes i en ovn, og kan derfor købes i ethvert supermarked. Ikke to planet-lamper er helt identiske! Lamperne er unikke og har forskellige farvenuancer, grundet de naturlige saltkrystaller. Du kan læse mere om vores Himalaya saltlamper og deres virkning her.

Lyset fra saltlamperne er enormt beroligende, og denne lampe er derfor specielt egnet som aftenlys. En saltlampe afgiver stort set intet blåt lys*, og dermed kan hjernen nemmere falde til ro og danne søvnhormonet melatonin. Saltlamperne kan derfor være med til at sikre en bedre og mere stabil døgnrytme.

*) Dokumenteret ved test på Aalborg Universitet Copenhagen. Saltlamper benyttes som natlys på bl.a. plejehjem og andre døgninstitutioner.

En anden super egenskab ved saltlamperne er, at de renser luften når de er tændt. Den medfølgende ovnpære varmer saltlampen op, hvormed fugten i luften tiltrækkes. Da det er fugtmolekylerne som bærer på urenheder som fx mikropartikler, tiltrækkes mange af urenhederne fra luften, som sætter sig på lampens overflade. Fugtmolekylerne sendes efterfølgende tilbage til luften, i form af vanddamp.

Vægt3 kg
Størrelse15 × 15 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Himalaya saltlampe rund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.