Tilbud

RD1500 Lyspanel - Leveringstid på op til 14 dage kan forekomme.

6,995.00 kr.

LED-strøm1500W
Antal ledede en 5W med 30 graders lysvinkel300
Bølgelængde – BølgelængdeRØD 660 nm og NIR 850 nm *
Strømforbrug352W
Volt100-240 V AC, 50/60 Hz
Levetid100.000 timer
Køleventilatorer4 stk.
Irradiance – irradians (lysstyrke) ved 15 cm161 mw / cm2 * – (TI 93 mw / cm2) **
Bestråling – irradians (lysstyrke) ved 30 cm121 mw / cm2 * – (TI 70 mw / cm2) **
EMS (Elektro Magnetisk Stråling)Uagtsom – under grænseværdi ***
Mål22 x 69 cm
Max bestrålings areal85 x 130 cm
Vægt7 kg
Garanti2 år

Leveringstid på op til 14 dage kan forekomme.

RD1500 lyspanel til rødt og nær infrarødt lysterapi. RD1500 er det største af 3 kraftige lyspaneler til helkropsbehandling. Med en størrelse på 22 cm i bredden og 69 cm i højden er den velegnet til helkropsbehandling.

Rødt og nær infrarød lysterapi er en enkel, ikke-invasiv lysbehandling, der leverer koncentreret naturligt lys til din hud og celler. Rødt lysbehandling er hurtig og nem: Alt hvad du skal gøre er at sidde eller stå i lyset i 5 til 15 minutter, ideelt hver dag. Denne giver mitokondrierne i dine celler det naturlige lys, de har brug til at skabe den energi, der styrker din krop. Man kalder det biomodulation.

* Bølgelængderne er bekræftet af Teknologisk Institut med godt resultat. Rapport fra Teknologisk Institut kan downloade hende fra siden. Testetpanel er RD1000.

** Den anførte irradians er oplyst af producenten, som har benyttet andre målingsmetoder end Teknologisk Institut. Vi har valgt at oplyse begge værdier. Selv med irradians værdien målt af Teknologisk Inst. udsender Red Dot panelet mere end dobbelt så meget som de kendte paneler fra Joovv. Læs evt. mere i rapporter fra Teknologisk Institut.

*** EMF er bekræftet af Bolls Aps og fundet under grænseværdierne i standarden EN 55032 til multimedieudstyr.

Indhold i æske:

RD1500 lyspanel (med mulighed for sammenkobling af flere lyspaneler)

Dørbeslag, wirer og talje til ophængning og brug af lyspanel på dør, se foto

Strømledning fra stikkontakt til panel + strømledning fra panel til næste panel

Beskyttelsesbriller (anbefales ved behov, især i starten. Herefter kan lysbehandling ske med lukkede øjne).

1 review for RD1500 Lyspanel – Leveringstid på op til 14 dage kan forekomme.

 1. admin

  Som sundhedsformidler er det vigtigt at være opdateret på den nyeste relevante viden, og ikke mindst at være et godt og sundt forbillede for mine klienter. Derfor tilstræber jeg at spise sundt, være fysisk aktiv, få min nattesøvn, minimere stress og pleje mit ydre. Jeg er meget dedikeret til mit arbejde og bruger gerne mig selv som forsøgsperson, når jeg tester kost, tilskud, træningsudstyr, skønhedsbehandlinger og produkter, hvordan skulle jeg ellers ærligt kunne anbefale et produkt.
  Der hvor jeg har vundet mest, er brugen af Rød og nær-infrarød lysterapi. Det kan bare noget….. I vinteren 2019 blev jeg introduceret til nær infrarød lysterapi i forbindelse med en rejse til Østen, og fik her adgang til flere studier og forskning og læste b.la. at flere celebrities brugte denne lysterapi som anti-aging.

  I foråret 2020 fik jeg mulighed for at leje et Red Dot lyspanel, som jeg brugte flittigt i 2 måneder, men allerede efter 2 uger var effekten tydelig. Mine hududfordringer med rosacea var markant bedre, huden var mindre rød og havde en smukkere glød. De små rynker/linjer var heller ikke så udtalte. Min søvn var i bedring, mere energi, mindre ømhed, bedre fordøjelse og bedre syn – kan man forlange mere SMILER:-)

  Nu har jeg valgt at investere i et lyspanel og hele familien har glæde af det. Hver morgen tager jeg 6 minutter på for- og bagsiden af kroppen, mere kan jeg ikke tåle (det er mit maks. level, men det er forskelligt fra person til person). Min søn på 9 år får 3 minutter på for- og bagsiden af kroppen, en god glad kickstarter, man bliver nemlig glad i låget af at stå badet i de røde stråler.

  Jeg kan varmt anbefale alle at prøve rødt og nær-infrarød lysterapi, det vinder virkelig ved nærmere bekendtskab.

  / Sundhedsformidler
  Lene Jensen, 50 år
  Certificeret Bachelor i Ernæring & Sundhed

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *