Udsalg!

Reviber Fusion vibrationstræner antrasit grå

2,076.00 kr.

Produktspecifikationer:
Dimensioner: 62 x 42 x 17,2 cm.
Volt: 240V
Amplitude: 0-14mm (op og ned bevægelse)
Frekvens: 12 Hz
Oscillerende bevægelser, også benævnt pivotale eller side-skiftende bevægelser
Strømforbrug: 500 Watt (kraftig el motor)
Vægt: 14,5 kg uden emballage
Maksimum belastning: 200 Kg

Ikke på lager

Category

Reviber Fusion full body vibrationstræner, også kaldet vibrationsmaskine. Top kvalitet og meget støjsvag. Max belastning 200 kg.

Hvis du har travlt til hverdag og finder det svært at nå i fitnesscentret, kan Reviber Fusion full body vibrationstræner være lige løsningen for dig. Brug den 3-4 gange om ugen og mærk resultaterne. 30 minutters trænings DVD, modstandsbånd og fjernbetjening medfølger.
Konceptet bag den nye Reviber Fusion vibrationstræner har været at udvikle en helt ny form for træning. Det omfatter Pilates og dets principper samt gymnastik baseret på kropsarbejde genereret af Reviber Fusion.
Begge træningsformer læner sig mod hinanden og giver fuldt udbytte af maskinens egenskaber.

Reviber Fusion er bemærkelsesværdig fleksibel og kan bruges af langt de fleste mennesker, lige fra professionelle atleter til mennesker med handikap. Den kan bruges til alle niveauer af træning (begyndere og øvede) og kan bruges i et utal af positioner med henblik på at give en fuldstændig workout af kroppen. Alternativt kan du fokusere på en gavnlig effekt på specifikke områder af kroppen.

Reviber Fusion og Reviber Pilates træningsprogram, som vist på den medfølgende DVD, er begge designet specifikt til toning og styrkelse af kroppen, forbedring af balanceevnen og indre kropsstabilitet på en hurtig og kraftfuld måde samtidig med et gavnligt tab af overflødigt kropsfedt.

Med Reviber Fusion vibrationsmaskine og Reviber Pilates workoutprogrammet vil du kunne opnå gode fremskridt til et højere niveau af personlig træningstilstand og velvære.

Advarsler / kontraindikationer
Må ikke anvendes inden for 30 minutter efter indtagelse af et måltid.
Må ikke anvendes hvis du er gravid, lider af akut vene trombose, hjerneblødning, alvorlige hjerteproblemer, for nylig (6 måneder) indopereret hofte-og knæproteser, metalstifter, bolte eller plader.
Må ikke anvendes af børn under 12 år.
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du må bruge Reviber Fusion, skal du kontakte din læge, hvilket anbefales før påbegyndelse af ethvert nyt træningsprogram.
Lad ikke børn komme i nærheden af vibrationsmaskinen.

Reviber logoet er din garanti for kvalitet og sikrer dig at det er et originalt Reviber produkt
Reklamationsret. Reviber Fusion vibrationstræner lever op til højeste kvalitetsstandard og er CE mærket. Der gives 5 års reklamationsret på motoren og 2 års reklamationsret på øvrige dele.
Hvis du har købt en Fusion af os og ikke har mulighed for at afspille DVD’er, er du velkommen til at sende os en mail på info@lysterapi.dk for at få tilsendt et link til den fulde træningsvideo.

Videnskabsmænd skabte vibrationstræning for at forebygge, at astronauter mister muskel- og knoglemasse, når de er vægtløse i rummet. Nylige universitetsundersøgelser har vist, at denne type organ-vibration forbedrer muskelstyrken, øger stofskiftet og reducerer kropsfedt. Det har også vist sig at effekten styrker bækkenbunden, giver bedre balance og kropsholdning samt øger knogletætheden.

Vibrationstræneren er meget populær og solgt i stort antal. Brugerne fortæller at de har stor glæde af maskinen, som de nødigt vil undvære i dagligdagen. Vi hører om øget velvære i hele kroppen, bedre blodcirkulation, smertelindrende ved flere lidelser, herunder fibromyalgi, tab af kropsfedt, reduktion af appelsinhud, styrkelse af muskler og knogler samt genoptræning af mennesker med særlige behov, som hvis man har været syg eller på anden måde er svagelig.

Læs vores interview med Professor dr.med. Dieter Felsenberg, tysk osteoporosespecialist og hans erfaring med vibrationstræning. Klik her.

Der findes endvidere en lang række studier omkring vibrationstræning, både i forbindelse med osteoporose og træning i almindelighed. Læs mere her. (På engelsk).

Vibrationstræning anbefales i artikler i Osteoporoseforeningens blad.

Den medfølgende DVD indeholder et komplet 30 minutters Pilates træningsprogram specielt udviklet til denne maskine, Reviber Fusion. Den mest effektive vej til at lære Reviber Pilates at kende, er at følge instruktionerne på DVD’en. Lyt til instruktørerne for at få det fulde udbytte af træningen. Oplev DVD’en som din egen personlige træning med din egen personlige træner. I modsætning til andre trænings DVD’er, vil denne DVD også lære dig korrekte åndedræts-teknikker og vise dig hvordan du aktiverer dine indre muskler korrekt. Resultatet sikrer dig en mere udfordrende og effektiv træning end du ellers ville kunne opnå.

Vægt14.5 kg
Størrelse62 × 42 × 17.2 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Reviber Fusion vibrationstræner antrasit grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.