Udsalg!

Sleep Master sovemaske

299.00 kr.

Vægt: 90 g.

Sleep Master sovemaske med lyddæmpning!

Sleep Master er en nyudviklet sovemaske med ekstra lyddæmpende funktion. Samtidig med at Sleep Master lukker alt lys ude, dækker den også ørene og dæmper således lydindtrykket en smule.

Sleep Master er super kvalitet, produceret i USA i blåt satin stof. Hvis du har svært ved at sove på grund af for meget lys og larm, er Sleep Master bare fantastisk!

Ørepropper medfølger (Max) og når disse anvendes sammen med Sleep Master kan du næsten ikke høre noget som helst – heller ikke vækkeuret!

Et one-size-fits-all, brugervenligt, simpelt produkt. Sleep Master giver dig mulighed for at nyde en sund og naturlig søvn. Let og nem at bære.
Brug Sleep Master når som helst og hvor som helst. Med sit eksklusive patenterede design og brug af materialer af højeste kvalitet er Sleep Master en af de fineste og mest effektive sovemaske, der er til rådighed på markedet i dag.

Sleep Master er produceret i USA, af materialer af højeste kvalitet. Vores stoffer vælges efter mange års forskning og en omfattende kvalitetsbedømmelse. Vi mener, at de er de fineste og mest komfortable til daglig brug på ansigt og hoved, er almindeligvis brugt i alle former for kvalitets beklædning, og er specielt velegnede til deres formål som sovemaske. Brugen af et mørkt “havblåt” stof er ikke kun æstetisk tiltalende, men giver også mulighed for maksimal lyseliminering, en væsentlig faktor i søvnforbedring.

Udført i syntetisk satinstof, som gør masken utrolig letvægt, behagelig og “åndbar”. Den er fleksibel, holdbar, vaskbar og hypoallergenisk. Vores stof strækker eller styrker for den maksimale komfort, du ønsker. Indersiden af vores maske er bomuld, med ekstra polstring rundt om ørerne til lyddæmpning og indeholder ingen latex. Masken lukkes let på bagsiden af hovedet med velcro. Udviklet i overlegne materialer og kvalitetskonstruktion for at sikre komfort, vaskbarhed og holdbarhed, giver Sleep Master en langt bedre værdi end andre masker på markedet.

Vægt0.9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sleep Master sovemaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.