Søvnbrille - Melamedic London - fit over

595.00 kr.

Yderligere information
Fit over: Kan bæres både med og uden korrektionsbriller
Linser: Acryl med orange filter UV-530 samt hård overflade
Stel: Mat sort lakeret polycarbonat
Stellets bredde: 159 mm
Stellets højde: 54 mm
Armens længde: 172 mm
Bro: 19 mm
Øjestr.: 60 mm
Vægt: 42 gram
Brille etui: Ja
Pudseklud: Ja

Category

Søvnbrille Melamedic London – den naturlige vej til søvnhormonet melatonin. London er modellen til brug uden på alm. briller.

Tag søvnbrillerne på 1½ til 3 timer før du skal i seng, så starter du produktionen af søvnhormonet melatonin allerede inden du går i seng. Søvnbrillen virker ved at blokere 100% af det blå lys fra lyskilder.

Hvis du har søvnproblemer, kan vi anbefale dig at læse en personlig beretning om søvnløshed, se med her.

Disse smarte briller, som har et stel udført i sort polycarbonat, afviser 100% det særlige lys (det blå lys i lysspektret), som er kendt for at dæmpe kroppens produktion af melatonin. Man kan bære dem med almindelige korrektionsbriller (fit-over) eller bare som de er.

Brillen fremkalder en høj kontrast og intensiverer baggrunde, hvilket gør det muligt for brugeren at se objekter mere klart. Brillerne kan bæres både udenfor og indenfor. De er velegnede til brug ved en computer, når man ser tv og læsning. Brillerne har en komfortabel pasform og har linser af acryl med filter, som har fået tilført en speciel hård overflade for at modvirke ridser.

Tag søvnbrillerne på 1½ til 3 timer før du skal i seng, så starter du produktionen af søvnhormonet melatonin allerede inden du går i seng. Behold dem på indtil du befinder dig i dit mørklagte soveværelse. Med søvnbriller kan du nemmere falde i søvn og sove bedre om natten. Anvendes ved søvnproblemer, jetlag og ved vinterdepression som supplement til lysterapi.

Endvidere sørger søvnbrillerne for, at du kan komme op på ca. 10 timers melatonin-produktion i døgnet, hvilket anbefales af forskere som værn mod bl.a. udvikling af kræftsygdomme. Melatonin er en af kroppens vigtigste antioxidanter. Læs mere på www.melamedic.com.

Vægt0.5 kg
Størrelse5.4 × 15.9 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Søvnbrille – Melamedic London – fit over”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.